Filtrare
  • Stoc epuizat
  • Stoc epuizat

Detergenții Profesionali Elixir

Depășesc cu mult Detergenții Clasici

Formulă avansată pe bază de bicarbonat și enzime

Special concepută pentru a elimina chiar și petele rezistente, atât din hainele albe cât și din hainele colorate, cu doar o mică cantitate de detergent.

Datorită formulei avansate și a ingredientelor active naturale, Detergenții Elixir sunt naturali, nu toxici, astfel aceștia protejează atât mediu înconjurător, cât și culorile și fibrele delicate ale țesăturilor.

Detergenții Elixir conțin dublă cantitate de parfum, ceea ce va face ca hainele tale să se bucure de o prospețime care durează.

Indiferent de tipul de material – bumbac, mătase, lână sau sintetic – ai la dispoziție un detergent adecvat pentru a-ți menține hainele proaspete și curate, cu doar o mică cantitate de detergent.

Adecvat atât pentru spălare manuală cât și automată, asociat cu balsamurile și parfumurile concentrate ELIXIR, Detergentul Profesional Elixir va transforma fiecare spălare într-o experiență de lux.

Un detergent cum nu este altul: profesional, cu formulă avansată,  extraparfumat și accesibil la preț.

Balsamurile Profesionale Elixir

Mai mult decât un Balsam Obișnuit

Balsam cu dublă cantitate de parfum față de cel clasic

Datorită formulei avansate cu extraparfum, hainele tale se vor bucura de prospețime și parfum intens și de lungă durată.

Catifelează, Protejează și Parfumează

Balsamul de rufe Elixir face hainele și așternuturile moi, catifelate și plăcute la atingere. Acesta înmoaie și învelește fibra textilă, făcând-o mai ușor de călcat și reducând riscul de șifonare sau acumulare a scamelor. Datorită ingredientelor active de înaltă calitate, balsamurile Elixir protejează hainele colorate și previne decolorarea acestora.

Balsamul Profesional Elixir completează perfect procesul de spălare, lăsând hainele frumos mirositoare pentru mult, mult timp.

Adecvat atât pentru spălare manuală cât și automată, asociat cu detergenții și parfumurile concentrate ELIXIR, Balsamul Profesional Elixir va transforma fiecare spălare într-o experiență de lux.

În plus față de angajamentul nostru pentru eficiență și calitate, ne dedicăm și protecției mediului înconjurător. Produsele noastre sunt formulate cu ingrediente biodegradabile pentru a minimiza impactul asupra naturii.

Un balsam diferit de cele obișnuite: calitate ridicată la prețuri accesibile.

COMENZI TELEFONICE: 0742.081.015 / 0748.363.741 sau pe EMAIL: contact@elixirparfum.ro