Plată și livrare - Elixir Parfum

Coș 0 x

Plată și livrare

Modalități de Plată

Plata produselor Elixir se poate efectua la livrare, către firma de curierat, cu numerar sau în unele cazuri cu carte de credit. Pentru alte modalităţi de plată decât cel ramburs, vă rugăm să ne contactaţi.

Livrare

Livrarea produselor Elixir se face oriunde în ţară (România), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 și 72 de ore.

Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la tine, verifică termenul de livrare în pagina produsului respectiv. Elixir îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

Costurile de livrare pentru România sunt:

GRATUIT pentru comenzi de peste 300 lei
19.90 lei pentru comenzi sub 300 lei
Livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România în care se află un sediu al firmei de curierat. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea AWB – ului cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

Elixir îşi rezervă dreptul să întârzie, sau să anuleze livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Elixir care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Elixir faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Elixir de la acest client.

X