fbpx

Cos 0 x

Plată și livrare

Modalități de Plată

Plati online
-Plata cu carti de credit/debit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)

Plata in sistem RAMBURS
– plata in numerar, in momentul primirii comenzii, direct la curier

Livrare

Livrarea produselor Elixir se face oriunde în ţară (România), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 și 72 de ore.

Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la tine, verifică termenul de livrare în pagina produsului respectiv. Elixir îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.

Costurile de livrare pentru România sunt:

GRATUIT pentru comenzi de peste 250 lei
19.90 lei pentru comenzi sub 250 lei
Livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România în care se află un sediu al firmei de curierat. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea AWB – ului cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

Elixir îşi rezervă dreptul să întârzie, sau să anuleze livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Elixir care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Elixir faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Elixir de la acest client.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si NU reprezinta acceptarea Comenzii.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Indisponibilitatea totala sau partiala va fi anuntata Cumparatorului telefonic sau pe e-mail.

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea.
In acest caz, elixirparfum.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. 

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

a. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

b. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

c. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.