Filtrare

Parfumuri Concentrate Car & Home – Ideale pentru Tine și Familia Ta

Toate parfumurile Car & Home ELIXIR sunt inspirate din brandurile consacrate din Duty Free.

Descoperă o selecție vastă de arome îmbietoare și revigorante, create pentru a aduce în casa și mașina ta arome îmbietoare.

Parfumurile pentru casă și mașină reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga o notă plăcută și proaspătă în fiecare colț al casei tale și în timpul călătoriilor. Acestea sunt create cu grijă și atenție la detalii, utilizând ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Gamă Variată de Arome

Aromele noastre variate acoperă o gamă largă de preferințe. Notele florale delicate, cele fresh și fructate, precum și aromele calde și senzuale, îți vor oferi o experiență de neuitat. Îți vei putea alege parfumul preferat și personaliza fiecare spațiu în funcție de starea de spirit și aroma preferată.

Momentul Tău de Relaxare

Parfumurile Home & Car vor crea o atmosferă plăcută și relaxantă, fiind ideale pentru momentele de relaxare alături cei dragi sau chiar pentru a te binedispune în timpul călătoriilor lungi.

Călătorii Parfumate

Variantele potrivite pentru mașină vor transforma fiecare călătorie într-o experiență plăcută și revigorantă, asigurând mereu o atmosferă parfumată înăuntrul vehiculului tău.

Îți recomandăm să urmezi instrucțiunile de utilizare și să ajustezi intensitatea parfumului în funcție de preferințe. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, poți lua legătura cu unul dintre reprezentanții Elixir.

COMENZI TELEFONICE: 0742.081.015 / 0748.363.741 sau pe EMAIL: contact@elixirparfum.ro