Filtrare
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -10%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -10%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -10%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -10%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -10%

Cel mai util si imbietor mod de limpezire manuala !

Parfumurile de rufe concentrate sunt foarte fine și rafinate.

Esențele noastre de parfum sunt inspirate după branduri celebre precum Paco Rabanne.

Beneficiile utilizării parfumurilor de rufe nu se limitează doar la aroma plăcută pe care o oferă hainelor dvs. Acestea pot ajuta, de asemenea, la eliminarea mirosurilor neplăcute și persistente, cum ar fi mirosul de transpirație sau de mâncare. Oriunde v-ati afla, parfumurile noastre de rufe vor face ca hainele dvs. să miroasă proaspăt și curat.

Cu o gamă diversificată de opțiuni și arome, vă invităm să explorați și să alegeți parfumul concentrat pentru rufe care vă place cel mai mult, special conceput pentru notele fine si notele naturale pentru a aduce in casa aroma florala si un miros superb. Indiferent dacă doriți să vă relaxați într-un buchet de flori sau să vă bucurați de o explozie de energie citrică, suntem siguri că veți găsi arome care să vă satisfacă gusturile și preferințele.

Parfumurile noastre au diverse utilizari precum: limpezirea rufelor în balsam, limpezire manuală (câte un căpăcel de 5 ml), parfumarea încăperilor casei, la birou, afaceri hoteliere etc., prin dizolvarea esenței în apă și pulverizarea pe materiale diferite (plușuri, covoare, perdele, draperii, tapițerie etc.), în candele pentru aromaterapie, în fierul de călcat (se pun câteva picături), in spălarea pardoselilor.

Bunastarea si parfumul rufelor tale raman in grija noastra !

Profita acum de noile noastre reduceri extraordinare!

Sper ca te-am convins ! Comanda acum !

COMENZI TELEFONICE: 0742.081.015 / 0748.363.741 sau pe EMAIL: contact@elixirparfum.ro