Filtrare

Seturi de produse ! Pentru ca meriti mai mult !

Parfumurile noastre de rufe sunt foarte fine și rafinate.

Esențele noastre de parfum sunt inspirate după branduri celebre precum Paco Rabanne.

Beneficiile utilizării parfumurilor de rufe nu se limitează doar la aroma plăcută pe care o oferă hainelor dvs. Acestea pot ajuta, de asemenea, la eliminarea mirosurilor neplăcute și persistente, cum ar fi mirosul de transpirație sau de mâncare. Oriunde v-ati afla, parfumurile noastre de rufe vor face ca hainele dvs. să miroasă proaspăt și curat.

Cu o gamă diversificată de opțiuni și arome, vă invităm să explorați și să alegeți parfumul concentrat pentru rufe care vă place cel mai mult, special conceput pentru notele fine si notele naturale pentru a aduce in casa si masina ta aroma florala si un miros superb. Indiferent dacă doriți să vă relaxați într-un buchet de flori sau să vă bucurați de o explozie de energie citrică, suntem siguri că veți găsi arome care să vă satisfacă gusturile și preferințele.

Parfumurile noastre au diverse utilizari precum: limpezirea rufelor în balsam, limpezire manuală (câte un căpăcel de 5 ml), parfumarea încăperilor casei, la birou, afaceri hoteliere etc., prin dizolvarea esenței în apă și pulverizarea pe materiale diferite (plușuri, covoare, perdele, draperii, tapițerie etc.), în candele pentru aromaterapie, în fierul de călcat (se pun câteva picături), in spălarea pardoselilor.

De asemenea, parfumurile atent alese pentru masina ta, vor face calatoriile si statul la volan mult mai imbietoare si relaxante.

Profita acum de noile noastre oferte extraordinare cu seturi de produse!

Sper ca te-am convins ! Comanda acum !

COMENZI TELEFONICE: 0742.081.015 / 0748.363.741 sau pe EMAIL: contact@elixirparfum.ro