Filtrare
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -7%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -7%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -7%
 • LIMPEZIRE
  MANUALĂ
  -7%

Parfum de rufe LUX ! Ideal pentru casa si familia ta !

Parfumurile de  rufe LUX, concentrate sunt foarte fine și rafinate. Esențele de parfum sunt inspirate după branduri celebre precum Paco Rabanne.

Acestea sunt deosebit de persistente în rufe sau prin parfumare dizolvat în apă, în interioare, pe textile sau în auto, în aspirator sau difuzor de cameră.

Un parfum de de rufe LUX poate fi folosit doar pentru spalarea (limpezirea) manuala sau parfumarea rufelor umede.

Beneficiile utilizării parfumurilor de rufe nu se limitează doar la aroma plăcută pe care o oferă hainelor dvs. Acestea pot ajuta, de asemenea, la eliminarea mirosurilor neplăcute și persistente, cum ar fi mirosul de transpirație sau de mâncare. Indiferent de activitățile pe care le desfășurați sau de mediu în care vă aflați, parfumurile noastre de rufe vor face ca hainele dvs. să miroasă proaspăt și curat.

Cu o gamă diversificată de opțiuni și arome, vă invităm să explorați și să alegeți parfumul concentrat pentru rufe care vă place cel mai mult, special conceput pentru notele fine si notele naturale pentru a aduce in casa aroma florala si un miros superb. Indiferent dacă doriți să vă relaxați într-un buchet de flori sau să vă bucurați de o explozie de energie citrică, suntem siguri că veți găsi arome care să vă satisfacă gusturile și preferințele.

Aceste parfumuri pot fi folosite la:

– limpezirea rufelor în balsam;
– limpezirea manuală (câte un căpăcel de 5 ml);
– parfumarea încăperilor casei/la birou/ afaceri hoteliere etc., prin dizolvarea esenței în apă și pulverizarea pe materiale diferite (plușuri, covoare, perdele, draperii, tapițerie etc.);
– în candele pentru aromaterapie;
– în fierul de călcat (se pun câteva picături);
– spălarea pardoselilor.

Sper ca te-am convins ! Comanda acum !

COMENZI TELEFONICE: 0742.081.015 / 0748.363.741 sau pe EMAIL: contact@elixirparfum.ro