Parfum de rufe - Parfumuri Concentrate

Coș 0 x

Gamă de esențe uluitoare

Gamă de esențe uluitoare

Descoperă varietatea de arome senzaționale ale parfumurilor Elixir, atent alese pentru plăcerea și relaxarea ta, pentru revigorarea sau împrospătarea atât a ta, cât și a casei sau mașinii tale.

Gama de parfumuri Elixir este foarte diversificată și se bazează pe esențe puternic mirositoare din flori, fructe sau alte elemente exotice ori marine.

Folosind produsele noastre veți avea garanția calității și a reducerii costurilor în raportul calitate-preț, parfumul concentrat rezistând mai mult timp în fibra hainei.

Parfumul concentrat Elixir este ambalat în sticle de plastic, de 200ml, intens parfumate.

Calitatea, parfumul intens și de durată, precum și profesionalismul echipei Elixir sunt elemente care stau la baza consolidării și dezvoltării companiei noastre.

Lansăm periodic noi produse pe piața de profil, pentru a acoperi cât mai bine preferințele clienților noștri.

Comment (1)

  • Buna, sunt atat de incantat ca am gasit site-ul dvs., chiar v-am gasit din intamplare, in timp ce cautam altceva pe Yahoo, oricum sunt aici acum si as dori doar sa va multumesc pentru o postare remarcabila si un blog placut. (Imi place si tema/designul), nu am timp sa le parcurg pe toate momentan, dar l-am marcat si l-am adaugat si in fluxurile dvs. RSS, asa ca, cand voi avea timp, voi reveni sa citesc mai multe, Va rugam sa continuati munca superba.|

Write a comment

X